Samen streven naar meer focus en een beter concentratievermogen

A
Iedereen kent de functie fast forward op zijn dvd-speler of digibox. We gebruiken die knop intensief. Om delen over te slaan die ons niet interesseren, om ergens vaart achter te zetten wanneer we gehaast zijn.

Die knop staat vaak symbool voor ons ongeduld.

_

Maar met Focus Foward wil ik mensen doen stilstaan, even de pauzeknop laten indrukken. Om dan van daaruit sneller vooruit te gaan. Want ik ben ervan overtuigd dat je beter presteert als je af en toe stilstaat. Mensen die hun lat hoog leggen, kunnen er enorm veel voordelen uit halen als ze regelmatig stilstaan.

Dat verhoogt hun concentratievermogen, efficiëntie en prestaties. En het creëert meer voldoening over waar ze mee bezig zijn.

@

Naast de forwardknop en de pauzeknop is er ook de rewindfunctie, waarmee je teruggaat in de tijd. Als coach merk ik vaak bij de mensen die ik begeleid dat bepaalde gewoonten of ervaringen hen tegenhouden om stil te staan. Uiteraard is het belangrijk om daar even wat aandacht op te vestigen.

Toch is mijn aanpak niet zo dat we in het verleden gaan graven. Met mijn technieken leg je de focus vooral op het nu om zo een betere toekomst te creëren.

Door je concentratievermogen en focus te vergroten, ligt de weg naar betere prestaties open.

Contact

Wil jij je concentratievermogen en focus verhogen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over mijn aanpak.