Contact

Wil je meer weten over mijn werkwijze en aanbod in mental coaching? Neem dan zeker contact op voor een kennismaking.

Mental coach en focuscoach Kelly Duisters

Daadkrachtig, down-to-earth en doelgericht

Stilstaan is vooruitgaan. Lijkt dat tegenstrijdig? Op het eerste gezicht wellicht wel … omdat we opgroeien met het idee dat stilstand een synoniem is voor achteruitgang. We gaan door, en door, en door. Maar net daardoor lopen we vaak in cirkels en bereiken we niet wat we willen.

Als focuscoach en mental coach helpt Kelly Duisters jong en oud om stil te staan, zodat ze daarna krachtiger en gerichter kunnen vooruitgaan. Dat doet ze met meditatie, yoga, concentratie- en ademhalingsoefeningen. Zowel individueel als in groep. Zowel in bedrijven als via een open aanbod.

Driedubbele groei dankzij mental coaching

Het resultaat? Groei! Op persoonlijk maar ook op professioneel en financieel vlak. Want door even stil te staan, kun je veel beter vooruitgaan. Als mental coach moedigt Kelly Duisters mensen dan ook actief aan om regelmatig op de rem te trappen. Mediteren en bewust bezig zijn met je ademhaling helpt om beter te presteren.

Down-to-earth

Klinkt een tikkeltje zweverig? Allerminst. Met een opleiding als industrieel ingenieur in de chemie en een carrièrepad als quality engineer en docent wiskunde is Kelly Duisters ongetwijfeld een van de meest down-to-earth mental coaches die je ooit zult ontmoeten. Ze heeft meditatie in haar leven geïntegreerd om beter te kunnen presteren. Om sneller vooruit te kunnen gaan. Om met meer focus en concentratie te kunnen werken.

Daadkrachtige en doelgerichte mental coaching

Kelly Duisters heeft erkende opleidingen in meditatie, yoga en concentratie- en ademhalingstechnieken gevolgd. Die kennis – aangevuld met haar ervaring – deelt deze mental coach via Focus Forward met professionals, bedrijven en atleten. Altijd vanuit een daadkrachtige en doelgerichte aanpak die past bij de verwachtingen van het bedrijfsleven en de sportwereld van vandaag.

Met meer voldoening naar je doel

Haar missie en visie? Kelly Duisters wil je overtuigen van je potentieel. Door bewust bezig te zijn met je fysieke, emotionele en mentale kracht heb je meer focus, bereik je je doelen en haal je meer voldoening uit de weg ernaartoe. Je lichaam en geest zijn in balans, met betere prestaties als resultaat.