Incompanytrainingen in groep: yoga op de werkvloer

Initiatiesessie
Een initiatiesessie geeft je als bedrijf de mogelijkheid om bij je medewerkers af te toetsen of er voldoende animo is voor yoga op de werkvloer.

8 weken pakket
Dit pakket bestaat uit een intake-gesprek en 8 yogasessies.
Wat zijn nu juist de voordelen van yoga op de werkvloer?

  • minder stress
  • een beter concentratievermogen
  • meer mentale balans
  • een verhoogde creativiteit
  • meer inlevingsvermogen
  • minder ziekteverzuim
  • een betere lichaamshouding
  • flexibelere gewrichten en wervelkolom

Meer dan voldoende redenen om trainingen yoga op de werkvloer te organiseren. De verbeterde stressbestendigheid van medewerkers leidt tot een vlottere samenwerking binnen teams, meer efficiëntie tijdens de werkuren en minder stressgerelateerde klachten. En dus ook veel minder kans op medewerkers die langere tijd uitvallen door een burn-out. Vraag hier gratis en vrijblijvend je intake-gesprek aan!

We werken samen rond de drie grote pijlers van Focus Forward:

FOCUS & FORCE

Om meer vertrouwen en kracht te creëren en zo beter te presteren, werken we met de deelnemers zowel aan hun mentale als fysieke kracht. Want beide vormen het fundament voor de andere twee pijlers.

FOCUS & FEEL

Om de eigen grenzen te leren bewaken, is het belangrijk voor elke deelnemer om naar binnen te kijken en de eigen emoties en reacties te bestuderen. Zo ontstaat meer controle over de manier waarop gehandeld wordt in verschillende professionele contexten.

FOCUS & FLOW

Om meer energie te krijgen, gemotiveerd te blijven en doelen te realiseren, is een positieve flow noodzakelijk. Die flow brengt professionals tot rust en tilt hen naar een hoger niveau.

Yoga op de werkvloer: praktisch

Als bedrijf kun je Focus Foward inschakelen voor yogasessies van één uur. De trainingen vinden plaats in het bedrijf. Als bedrijf dien je een polyvalente ruimte ter beschikking te stellen die groot genoeg is voor het aantal deelnemers. De sessies bestaan uit achtereenvolgens activaties, sequenties, asana’s, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Contact

Wil je een training meditatie op de werkvloer organiseren voor je medewerkers of team? Vraag hier gratis en vrijblijvend je intake-gesprek aan.