Leren mediteren bij Focus Forward

Wie kan het effect van stilstaan, leren mediteren en zo efficiënter vooruitgaan beter toelichten dan de mensen die ik bij Focus Forward al begeleid heb …

Kelly heeft mijn beeld van yoga helemaal veranderd. Ze heeft een achtergrond in exacte wetenschappen en vertelde me dat yoga niets te maken heeft met hogere sferen. Dat overtuigde me om het te proberen.

Kelly praat je er in het begin echt door. Ze helpt je rustig te worden en je hoofd leeg te maken. Als er nu stoom uit mijn oren begint te komen, trek ik me terug. Tien minuutjes maar. Ik zet mijn timer en ga even rustig ademen. De druk in mijn hoofd en schouderspieren neemt af. Daarna kan ik er weer tegen.

Het is een andere manier van leven. En dankzij Kelly werkt dit echt voor mij!

Marij

Ik koos bij Kelly voor het individuele traject omdat ik de focus en rust in de combinatie werk en gezin even kwijt leek te zijn.

Niet alleen was er direct een klik met Kelly op persoonlijk vlak, maar werden ook de verwachtingen van het traject, waarvoor ik bij haar te rade ging, helemaal ingelost. Kelly leert je om terug heel dicht bij jezelf te komen en heeft kennis van zaken. Wanneer ik weer in de dagdagelijkse sleur en rush terecht kom, weet ik dit nu perfect te counteren.

Een absolute aanrader waarvoor ik heel dankbaar ben!

Sarah

Ik volgde bij Kelly tien groepslessen yoga en meditatie, heerlijk ontspannend was dat. Ik werd er heel rustig van en voelde me helemaal vrij. Ze is heel duidelijk in het aanleren van de verschillende technieken en oefeningen, en doet dat op een meevoelende manier.

Kelly laat alle deelnemers in hun eigen waarde, waardoor het een persoonlijke beleving wordt.

Dankzij deze lessen heb ik ook in het dagelijkse leven mijn emoties beter onder controle. Een onverwachte situatie brengt me niet meer uit balans. En de ademhalingsoefeningen kan ik overal toepassen, waardoor ik meer gefocust ben.

Sascha

Contact

Wil je ook leren mediteren en zo meer innerlijke rust en een betere focus krijgen? Neem dan gerust contact met me op.