Incompanytrainingen in groep: meditatie op de werkvloer

De voordelen van meditatie op de werkvloer?

  • minder stress
  • verhoogde weerstand
  • minder ziekteverzuim
  • een beter concentratievermogen
  • meer mentale balans
  • een verhoogde creativiteit
  • meer inlevingsvermogen

Voor een bedrijf zijn er dan ook talrijke redenen om trainingen meditatie op de werkvloer te organiseren. De verbeterde stressbestendigheid van medewerkers leidt tot een vlottere samenwerking binnen teams, meer efficiëntie tijdens de werkuren en minder stressgerelateerde klachten. En dus ook veel minder kans op medewerkers die langere tijd uitvallen door een burn-out. Vraag hier gratis en vrijblijvend je intake-gesprek aan!

We werken samen rond de drie grote pijlers van Focus Forward:

FOCUS & FORCE

Om meer vertrouwen en kracht te creëren en zo beter te presteren, werken we met de deelnemers zowel aan hun mentale als fysieke kracht. Want beide vormen het fundament voor de andere twee pijlers.

FOCUS & FEEL

Om de eigen grenzen te leren bewaken, is het belangrijk voor elke deelnemer om naar binnen te kijken en de eigen emoties en reacties te bestuderen. Zo ontstaat meer controle over de manier waarop gehandeld wordt in verschillende professionele contexten.

FOCUS & FLOW

Om meer energie te krijgen, gemotiveerd te blijven en doelen te realiseren, is een positieve flow noodzakelijk. Die flow brengt professionals tot rust en tilt hen naar een hoger niveau.

Meditatie op de werkvloer: praktisch

Als bedrijf kun je Focus Foward inschakelen voor intensieve groepstrainingen van drie halve dagen, verspreid over drie weken. Tussen de sessies oefenen medewerkers de technieken die ze geleerd hebben. De trainingen kunnen plaatsvinden in het bedrijf of op locatie (in het Orshof).

De sessies bestaan uit een combinatie van meditatie, concentratieoefeningen, yoga, visualisatietechnieken, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken.

Contact

Wil je een training meditatie op de werkvloer organiseren voor je medewerkers of team? Vraag hier gratis en vrijblijvend je intake-gesprek aan.