Contact

Wil je weten hoe innerlijke rust voor jou tot betere prestaties kan leiden? Neem dan gerust contact met me op.

Missie en visie: meer innerlijke rust voor betere prestaties

De missie van Focus Forward

Met Focus Forward wil ik jong en oud begeleiden zodat ze meer positiefs kunnen creëren en optimaler kunnen presteren. Maar in plaats van dat ze daarvoor altijd maar sneller moeten gaan, leg ik de focus op meer stilstaan. Via meditatie, yoga en concentratie- en ademhalingsoefeningen zorg ik voor meer innerlijke rust.

Dankzij mijn aanpak staan mijn klanten krachtiger en steviger in hun schoenen, waardoor ze hun uitdagingen gemakkelijker volhouden. Bovendien help ik hen om helderder te zien wat echt bij hen past. Zo leren ze beter prioriteiten stellen en kunnen ze hun grenzen beter bewaren. Met de energie die daardoor vrijkomt, leer ik hen vervolgens om in een flow te komen en rust te ervaren bij hun mentale of fysieke prestaties op hoog niveau.

De sleutel van Focus Forward? Mensen eerst laten stilstaan, zodat ze nadien krachtiger kunnen vooruitgaan en op die manier meer persoonlijke, professionele en financiële groei realiseren.

De visie van Focus Forward

In onze huidige maatschappij ervaren heel veel mensen een grote druk om altijd te moeten presteren en meer te creëren. Het is mijn doelstelling om die mensen beter in hun kracht te laten staan zodat de veeleisende maatschappij de stresserende macht op hen verliest.

Ik geloof dat mensen hun werkelijke potentieel veel meer kunnen benutten door eerst rustig en gefocust stil te staan in plaats van almaar sneller te gaan. Bij Focus Forward leer ik hen dan ook om eerst te mediteren en innerlijke rust te vinden om daarna optimaal te presteren.