Bij individuele focuscoaching werk ik op jouw maat. Je kan daarbij kiezen uit 2 formules:

Small
Je krijgt zes intensieve sessies van twee uur, verspreid over twee en een halve maand.

Large
Je krijgt negen intensieve sessies van twee uur, verspreid over vier maanden.

Tijdens de sessies combineren we ademhalings- en concentratieoefeningen met yoga, ontspanningstechnieken en meditatietraining. We plannen de sessies in op basis van jouw en mijn agenda. Vraag gratis en vrijblijvend je intake-gesprek aan!

We gaan samen aan de slag binnen de drie grote pijlers van Focus Forward:

FOCUS & FORCE

Als je meer wilt vertrouwen in jezelf, je sterker wilt voelen en beter wilt presteren, dan is het belangrijk om niet alleen te werken aan je mentale kracht, maar ook aan je fysieke kracht. Want die kracht zal het fundament vormen voor de andere twee pijlers.

FOCUS & FEEL

Als je je grenzen wilt bewaken, wilt ontdekken wat echt bij je past en erkenning wilt krijgen, dan is het essentieel om naar binnen te kijken en je emoties en reacties onder de loep te nemen. Door hierbij stil te staan, krijg je meer controle over hoe je je voelt en dus ook over hoe je handelt en reageert op situaties.

FOCUS & FLOW

Als je meer energie wil krijgen, meer ontspannen in het leven wilt staan, gemotiveerd wilt blijven en je doelen wilt realiseren, dan is het cruciaal om in een positieve flow te komen die je rust brengt en naar een hoger niveau tilt. Deze pijler zorgt voor een gevoel van voldoening en vertrouwen in jezelf en de uiteenlopende situaties waarin je je bevindt.

Binnen elk van deze pijlers vertrekken we vanuit hetzelfde principe: stilstaan om beter vooruit te kunnen gaan. Daarvoor gebruik ik een specifieke meditatietraining, yoga en concentratie- en ademhalingsoefeningen. Ik pas me aan jouw tempo aan en hou rekening met je verwachtingen.

Contact

Wil je meer weten over de individuele focuscoaching met meditatietraining? Vraag hier gratis en vrijblijvend je intake-gesprek aan.