Transformational cupping

Krijg een gezonde huid, meer vitaliteit en zie er fantastisch uit!

Transformational cupping: mentale én fysieke detoxkuur

Transformational cupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Dankzij een unieke combinatie van zeer diverse technieken bereiken we fantastische resultaten. We mixen Oosterse met Westerse geneeswijzen en zorgen voor een natuurlijk medicijn door te detoxen met voeding.

Werkelijk álles wordt daarbij in beweging gebracht; de tool is de cup omdat we hiermee de huid vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten (de oppervlakkige, maar zeker ook de diepe) lostrekken opdat het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat opnieuw ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed waardoor alle onnodige ballast afgevoerd kan worden.

Er is bijna geen techniek die op zoveel lagen werkt als transformational cupping.
Let op: Dit is geen reguliere cupping! We gaan hierbij haast letterlijk en figuurlijk lagen van je aftrekken. Zowel op mentaal als fysiek vlak. Transformational cupping wordt gecombineerd met manuele therapie en detoxing.

Weg met rugklachten en gewrichtspijnen. Dankzij transformational cupping denk je opnieuw met een helder hoofd, beweeg je weer makkelijker en voel je jezelf letterlijk en figuurlijk terug goed in je vel.

De prijs voor een transformational cupping-sessie bedraagt 75 euro.